Startpagina

Leiding

Wat?

1. Symposium, met daarna de Maartavond

Op zaterdag 23 maart is de Maartavond; voorafgaand is er speciaal voor de leiding een symposium georganiseerd met de titel ‘Tussen vroeger, nu en later’.
Locatie: n.t.b. in Amsterdam Centrum. Tijd: 13.00 – 18.00 uur.

Tijdens dit symposium word je meegenomen in een aantal inspirerende verhalen die raken aan het thema. Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor creatieve, muzikale, inhoudelijke, poëtische en gekke bijdragen van VJK’ers zoals jij. Het programma is een combinatie van luisteren, doen en contact maken met elkaar. Hier kun je meer over het symposium lezen en hoe je eventueel daaraan kunt bijdragen.

2. Leidingfeest

Op zaterdag 25 mei vindt er een feest plaats voor de huidige actieve leiding. We beginnen om 17.00 uur met een bord soep. Dan volgt een bijzondere avond met toneel en muziek: het beste van al het talent dat de VJK kent. En natuurlijk vuur en een drankje. Dit kampsche mini-festival is de perfecte aftrap voor de feestdag van 100 jaar VJK!

Wie?

Met huidige actieve leiding wordt bedoeld: VJK’ers die de laatste drie jaar een kamp hebben geleid (uiterlijk voor het laatst in zomer 2016). Als je dit bericht hebt ontvangen, behoor je waarschijnlijk tot deze groep. Twijfel je? Mail dan even met David Pullen.

Wanneer?

We vragen je dringend om je zo snel mogelijk aan te melden, graag vóór 1 februari. Dit is nodig voor de planning van de locatie (23 maart) en de organisatie (25/26 mei).

Hoe?

Hieronder kun je je aanmelden voor 23 maart (symposium en Maartavond) en voor 25 mei (leidingfeest). Voor deelname aan het leidingfeest moet je je eerst aanmelden voor de feestdag op zondag 26 mei. Je aanmelding en betaling voor zondag 26 mei is je toegangskaartje voor het leidingfeest. Fantastisch als je dit al hebt gedaan. Heb je je daar nog niet voor aangemeld en betaald? Geen punt, maar doe dat dan eerst! 

Aanmelden zondag 26 mei

Aanmelden leiding

[gravityform id=”6″ title=”false” description=”false”]