Startpagina

Symposium

100 jaar VJK presenteert: symposium ‘Tussen vroeger, nu en later’

Datum: zaterdagmiddag 23 maart, 13.00 – 18.00 uur
Locatie: n.t.b. in Amsterdam Centrum

De wereld, de Vecht, het kind, jijzelf en daarmee de VJK verandert constant. Verandering is een gegeven. We nodigen jou, als betrokkene en daarmee mede-vormgever van de VJK, graag uit om na te denken over hoe jijzelf en de wereld om je heen verandert. Hoe wil en kan je varen op je eigen kompas en welke rol speelt de VJK hierin, nu en in de toekomst?

Tijdens het symposium is er ruimte voor een aantal VJK’ers die een bijdrage willen leveren aan het programma. Dat kan bijvoorbeeld creatief, muzikaal, inhoudelijk, inspirerend, poëtisch, verkleed of gek zijn. Heb jij hier misschien interesse in en wil je daarover gebeld worden door de organisatie, kan je dat op het inschrijfformulier (of in je e-mail) aangeven.
Je kunt hierbij denken aan vragen die bij het thema horen zoals:

  1. Hoe verandert de wereld/het kind/de VJK?
  2. Hoe houden je medekampers en -leiding jou een spiegel voor?
  3. Hoe kan en wil je varen op je eigen kompas?

Wil je (misschien) komen? Schrijf je dan nu alvast in!
De huidige actieve leiding kan zich inschrijven op het formulier dat zij ontvangen voor het leidingfeest.
Andere geïnteresseerden kunnen zich hier aanmelden. Graag je leeftijd vermelden. Je ontvangt per e-mail bericht of er nog plaats is.

Deelnemers: Iedere (jong-)volwassene die kamper is, kamper was, leider is, leider wordt, leider was, die een ouder van een kamper of vertelkringkind is, en ieder die zich anderszins betrokken voelt bij de VJK is welkom. Derde-kampers zijn héél welkom, geboren vóór 1 oktober 2004.

Als je je opgeeft om naar het symposium te komen houden we je per mail op de hoogte over verder informatie. We sturen je de locatie en het programma, en laten je weten welke financiële bijdrage er voor het symposium gevraagd wordt.

Tot 23 maart!
Karen Geertsema, Marjolein Bouman, Jan Bas Loman, Olga Meijer, Thijs Hannema, Jan de Boer en Lieke Meijer

Hierna is de Maartavond

Datum: zaterdagavond 23 maart
Locatie: De Brakke Grond, Nes 43 in Amsterdam

Na het symposium is de jaarlijkse Maartavond. Hiervoor is iedereen uitgenodigd die kampleider is of dat wil worden. Meld je hiervoor aan op het leidingformulier (voor actieve leiding). Als je geen formulier hebt ontvangen kun je je hier voor de Maartavond aanmelden.