Startpagina

VoorBoomPreünie

Ook zo’n zin om oude bekenden te zien op de reünie? En ja, ook logistiek aan t puzzelen, want hoe ga je die 128 mede-oudkamp(st)ers in krap 5,5 uur allemaal spreken? Geen nood: er is Meer Mogelijk Met MedeMensen! Op zaterdag 25 mei is er namelijk een unieke gelegenheid voor een pre-camp slow event: de VBP (VoorBoomPreünie).

Wat is het?

Een mogelijkheid om al zaterdag in de buurt van Ommen te fietsen, kamperen, zingen bij het kampvuur, zwemmen, pap te eten – en bij te bomen natuurlijk. Zodat je optimaal voorbereid en slow naar de reünie kunt gaan.

Voor wie?

Aanmelden is mogelijk voor iedereen die zonder al teveel moeite ca 20 km kan fietsen, met lichte bagage. Er zijn dertig slaapplaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij.

Hoe gaat dat dan?

We verzamelen op zaterdag 25/5 bij station Wierden om 16u. Vandaar fietsen we ca 5 km naar het Hexel. Er wordt gewandeld op de hei, gegeten bij het kampvuur, gezongen, en geslapen onder de speciaal voor deze gelegenheid opengestelde Grote Boom (zie foto). Zondag vroeg op, frisse duik voor wie wil, bord pap (en wat ochtendliederen) en dan ca 8:30 vertrek per fiets via Den Ham naar het kampterrein (in totaal ca 20 km)

Ik wil mee; wat moet ik doen?

1 Allereerst aanmelden bij ondergetekende (cctilanus@hotmail.com), onder vermelding van naam, mobiel, tel nr, leeftijd, speciale wensen of capaciteiten.
2 Dan Lub-Brunink in Ommen bellen (tel 0529 – 451470) om fiets te huren, liefst met versnellingen. Duidelijk vermelden dat het gaat om station WIERDEN (er is ook een groep die pas zondag vertrekt, vanuit Mariënberg).
3 Bijdrage EUR 45 overmaken op NL90ABNA0444868585 tnv CC Tilanus. (Ivm reservering fietsen is dit echt noodzakelijk!)

Wat neem ik mee?

Slaapzak, matje, handdoek, bundel, mok/bord/bestek (evt regenkleding, vlab, zaklamp, bastognes ed).