Startpagina

Nieuws!

Feestkaart

We werken op dit moment aan een foto-overzicht van 100 jaar VJK. Klik regelmatig op de website voor een update. Binnenkort verschijnt er meer informatie.
Heb je een vraag? Mail naar 100@vjkkampen.nl. Wij antwoorden zo snel mogelijk of sturen je bericht of vraag door naar de juiste persoon.

100 jaar VJK

De viering van 100 jaar VJK is achter de rug. In het laatste weekend van september staken we in Vrouwenpolder De Gouden Olielamp aan. Tijdens een extra feestelijke kerstviering op 15 december stonden we vervolgens stil bij 100 jaar VJK Jeugdkerk en VJK Vertelkring. We wandelden met De Gouden Olielamp langs VJK-plekken in Kralingen, met stemmen uit het verleden als onze gids. Na de kerstdienst volgde de aftrap van de activiteiten rond de viering van 100 jaar VJK. In de maanden daarna reisde De Gouden Olielamp via wandel- en fietstochten verder door het land naar het einddoel: Ommen! Uiteindelijk kwam alles samen op het kampterrein aan de Vecht waar 100 jaar VJK in het laatste weekend van mei 2019 uitbundig is gevierd. Twee programma-onderdelen zijn speciaal voor de leiding georganiseerd: het symposium in maart en het leidingfeest op 25 mei.

Kijk in de Agenda voor het hele programma.

Sing me a song

Twee jaar geleden startte een aantal enthousiaste VJK’ers met de geschiedschrijving van de muziek en het zingen in de VJK. Dit resulteerde in een prachtig boek met de titel Sing me a song. 100 jaar zingen in de VJK. Kijk hier voor meer informatie over dit boek.

Een cadeau voor de 100-jarige!

Velen van jullie hebben bijgedragen aan een cadeau voor de VJK? Heel veel dank!
Stichting tot Steun aan de VJK is een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dit houdt in dat (onder bepaalde voorwaarden) periodieke schenkingen aftrekbaar zijn voor de Inkomstenbelasting. Kijk hier voor meer informatie over schenken aan de VJK.

De viering van 100 jaar VJK is mogelijk gemaakt door een bijdrage van (klik op het logo voor meer informatie)

100 jaar VJK dat vierden we met z’n allen.

Gijs Stork en Renet Korthals Altes
Clariet Vriesendorp en Thijs Gerbrandy
Ariane de Ranitz en Arnoud van Sisseren

Wie werkten er mee aan 100 jaar VJK?